OBVESTILA

Zadnja obvestila Arhiv obvestil
OD SEDAJ POROČANJE ZA OKOLJSKE DAJATVE LE V ELEKTRONSKI OBLIKI
06.04.2018
Spoštovani zavezanci za ravnanje z odpadno embalažo!

Opozoriti Vas želimo, da je spremenjen način poročanja v namen izračuna okoljskih dajatev. V kolikor do 18.4.2018 ne bo vzpostavljen sistem poročanja v elektronski obliki ETROD, boste lahko poročilo oddali v fizični obliki!

Posredovali smo Vam programirano datoteko Excel za poročanje, ki jo lahko uporabite za poročanje v papirni obliki, v kolikor sistem ETROD ne bo vzpostavljen.

Hkrati bi Vas nujno pozval, da zaprosite za dostop do aplikacije ETROD (ki terja nekaj dni čakanja), da ne boste prepozni s poročanjem, če se le-ta sistem vzpostavi. Žal vsaj v začetku delovanja poročanje po pooblastilu ne bo možno in boste morali poročati sami!

Natančna navodila si lahko preberete v dokumentu APLIKACIJA ETROD, ki jo lahko najdete na internetni strani:

http://www.fu.gov.si/fileadmin/Internet/Davki_in_druge_dajatve/Podrocja/Trosarine/Opis/Podrobnejsi_opis_1_izdaja_Informacijski_sistem_E_TROD_programska_podpora_trosarinam_in_okoljskim_dajatvam.pdf


S spoštljivimi pozdravi!

Vaš EMAKOM d.o.o.
Sprememba lastniške strukture v družbi za ravnanje z odpadno embalažo EMBAKOM d.o.o.
24.11.2016
Obveščamo Vas, da se je z dnem 9.11.2016 spremenila lastniška struktura družbe za ravnanje z odpadno embalažo EMBAKOM d.o.o..

Komteks d.o.o. je s 87,5 % lastniškega deleža postal večinski lastnik. Preostalih 12,5 % je v posesti Snage d.o.o. Ljubljana.
EMBAKOM d.o.o.
Družba za ravnanje z odpadno embalažo
Pod hrasti 33, 1218 Komenda
05 - 908 24 42
info@embakom.si